Hera e pare qe ndodh ne shqiperi nje renie kaq e madhe lekundje sizmike brenda 2-3 javesh.

Por dhe sot ndodhen 3 lekundje sizmike brenda pak minuta ngjashem si ne lekundjet sizmike ne Itali diten e djeshme.

Lëkundja e fundit është shënuar në orën 15:58, me magnitudë 3.5 të shkallës rihter dhe me një thellësi 18 kilometra nga Shijaku.

Ndërkohë, pak minuta më parë, është regjistruar një tjetër lëkundje, me magnitudë 3.7 të shkallës Rihter.