Kthehet ne detyre kolegu i Nevaldo Hajdarajt, efektivit që ishte pergjegjes per ngjarjen qe ndodhi me Klodian Rashën dy jave me pare.

Ndërkohë që vijojnë he timet për Hajdarajn dhe pritet që prokuroria të dërgojë dosjen për gjykim sapo të verifikojë nëse te dy palet kanë pasur njohje më parë.

Keshtu nga verifikimi mësohet se nuk ka kryer shkelje dhe ka bërë njoftiminparaprak. Sa i përket sendit te gjetur së gjetur në vendgjarje, prokuroria është në pritje të përgjigjes nga laboratorët jashtë Shqipërisë nëse do të marrin përsipër ekspertizën e saj.

Ngjarja ndodhi rreth orës 01:00 të datës 08 dhjetor 2020. Kolegu i policit të arrestuar ka treguar gjatë marrjes në pyetje gjithë dinamikën e ngjarjes duke rrëfyer cdo gje qe kishte ndoshur ate nate me Rashën, ku me pas ndodhi edhe ngjarja.