Pasi e moren ne pyetje Kejvinen per ngjarjen ne Shkozet asaj i jane marre sendet personale.

Por ajo kerkon qe ti rimar ato.

Gjykata i ka marr automjetin llogarine bankare dhe celularin.

Por gjykata thote se celulari nuk bene ndonje prove por makina dhe llogaria bankare jane perfituar ne menyre te pa ligjshme.

Ndaj dhe Kejvina perseri nuk i ka marre dhe keshtu ajo duhet ti ble perseri nga e para.

Histori te tilla gjithmone kane perfunduar ne te tille menyre.