Nderkohe qe Durresi, Thumana dhe Tirana pesuan deme dhe humbje pas dates 26 nentor, duket qe Presidenca vazhdon me shpenzimet e saj sikur nuk ka ndodhur asgje.

Keshtu vetem nje dite pas renies se banesave dhe thirrjes ne fb per ndihme ndaj te pastreheve, Drejtoria Ekonomike e Presidences paraqiti nje kerkese ku kerkon qe brenda dates 10 dhjetor 2019 te bleje 17 milion lekte mobilje dhe pasjisje zyre.

Bazuar ne informacionin e marre, keto pajisje do te blihen per rinovim mobiljesh dhe zbukurim zyre te Presidentit me rastin e festave te fundvitit.

Burimi: Tema