Pas lindjes se Ajkes jeta e tyre ndrysoi pergjigjthmone.

Ata u shnderruan ne familjen me te dashur te showbizit.

Por Xhensila eshte shprehur se ajo do te shtoje familjen.

Do nje familje te madhe dhe te jetojne te gjithe se bashku.

Ajo thote:“Patjetër që mendoj ta zgjeroj familjen. Nuk ka gjë më të bukur dhe më të plotë sesa familja. Nuk të përmbush asgjë më shumë sesa shtëpia e ngrohtë, ku mund të mos kesh luks, por ke një familje të shëndetshme. Unë dua patjetër me dëshirën e madhe të Zotit ta zgjeroj familjen më shumë”, u shpreh Xhensila.

“Shumë shpejt sepse nuk dua që Ajka të ketë diferencë shumë të madhe me motrën ose vëllain. Do bëj edhe 2, 3 të tjerë”, tha Xhensila.