Nje djale i vogel 6 vjecar eshte filmuar me kamera duke mbajtur ne krahet e tij vellain e vogel vetem disa javesh me sindromen down.

Ai duket duke i kenduar atij nje kenge shume te dashur ne nje vidjo e cila i preku te gjithe ata njerez qe e pane ne internet.

Nicole Powell, nena 29 vjecare filmoi pamjen e dy femijeve te saj tek rrinin bashke ne shtepi.

Nje vidjo Rayce eshte djaloshi gjashte vjecar qe shihet i ulur ne shtrat me te vellain ne krahe.

Ndersa vogelushi Tripp eshte vetem 6 javesh dhe ai ka lindur me sindromen down.

Ja vidjoja e plote: