Shqiptaret e enderrojne Anglin dhe gjithmon e me shume ata nisen drejt asaj rruge por nje histori e bukur ka ndodh me nje djal te ri nga shqiperia kur ka ardhur ne shqiperi per te vizituar prinderit ai i ka prezantuar atyre te dashuren.

Por nena e tij u cudit qe e dashura e djalit ishte 20 vite me e madhe dhe ne kulturen shqiptare kjo eshte e pa pranueshme.

Por me e bukura ishte se ajo ishte dhe shtazen dhe kjo e beri nene qe ti bjer te fiket.

Por nuk eshte e lehte te behesh me pashaport british dhe te jetosh ne angli te shtepia e gruas dhe cdo gje e ke falas duke ti paguar ajo.