Ne Shqiperi dhe Kosove femijet e politikaneve njihen si femije qe rrine gjith diten kote dhe mbi makinat e tyre.

Por ja nje femi politikani qe eshte ndryshe nga femijet e politikaneve ne Kosove.

Lutfi Zharku ka postuar një foto të birit të tij, ku ky i fundit shfaqet i veshur me rroba të një punëtori ndërtimi.

Krahas kësaj fotoje ai ka shkruar:

Ariani im sot i mbush 24 vjet. Ka kryer Fakultetin Ekonomik si student i shkëlqyeshëm, por prodhon beton. Po e përjeton si çdo i ri se sa vështire fitohet paraja. Po e ndërton personalitetin e një te riu punëtor dhe te ndershëm qe te jetoje prej punës se vet. Edhe sot nuk ka pushim. Çdo dite e me shume po behet burrë. Uroj te jetoje 100 vjet me shëndet, i lumtur dhe me nder.”