Djali i kryeministrit Edi Rama, Greg Rama, ka postuar këto ditë një foto në Instagram në të cilën shfaqet krejt i vetëm. Dhe fotoja me sa duket është realizuar në ekspozitën që ai ka pasur kohë më parë.

Por ajo që na ka tërhequr vëmendje është diçitura që ka vendosur përkrah fotos, në të cilën ai shkruan “I mbyllur” (Anglisht Locked-in).

Nuk dihet se çfarë ka dashur të tregojë i biri i Ramës me këtë por kujtojmë se ekspozita e tij tërhoqi goxha vëmendje, ndaj mos ndoshta ky është një sinjal që ai mund të ketë për një tjetër projekt në të ardhmen.