Babai i alvinit thote per Ora News se pasi Alvini errdhi ne shtepi ai ishte shume i lumtur.

Ai thote:”“Di pak shqip por mirë. Mua më njohu. Më thërret baba… Bën çdo gjë që i themi pa kundërshtuar.. si një ushtar i vogël. I themi hajde të hamë bukë ngrihet menjëherë. “

Ai do te luaj ne kompiuter por dhe do nje biciklete se i pelqen shume.

“Më kërkoi biçikletën dhe i tregova që e kishte në garazhd. Që ditën kur iku unë të gjithë lodrat e tij i kam ruajtur atje. Doktoresha na ka sugjeruar që të mos e ngacmojmë për të treguar për jetën atje”

Ndersa javen qe vjen do bejm nje kontroll per kemben.