Lekundja sizmike e dates 26 Nentor bashkoi se bashku shume vende te ndryshme per t`i ardh ne ndihme personave te prekur.

Ata kane organizuar mbledhjen e shume ndihmave apo parave qe me pas i shperndane per ata qe mbeten pastrehe.

Jane dhuruar mbi dhjetera milione euro nga qytetaret, fondacionet, bizneset, apo shtetet e ndryshme per te mbeshtetur Shqiperine .

Donacionet ende vazhdojne dhe midis tyre eshte edhe nje grup te rinjsh shqiptare nga Mynihu qe kane mbledhur shumen prej 11 mije e ca euro nga te afermit dhe miqte.

Ata kane shkuar ne Konsulaten E Pergjithsheme te Shqiperise dhe kane dorezuar nje kopje te transfertes bankare te e-albania.