Nje mesues nga Kukesi ka shkruar ne redaksine e JOQ Albana per rastin e nje familje ne nevoje.

Familja e Rustem Nikes jeton ne kushte te veshtira dhe ai ka kunaten dhe nipin.

Mesuesi shprehet se ai ka bere shume thirrje por ndihmat per te kane qene te pakta dhe me afrimin e dimrit ai s`ka cati.

Prej 8 vitesh ai dhe disa nxenes te shkolles jane munduar ta ndihmojne me ndihma personale dhe e kane cuar gjithashtu rastin te shoqatat e ndryshme bamirese por nuk kane marre mbeshtetje.

Keshtu ai shpreson se me ndihmen e shqiptareve do te mund te behet dicka per kete familje qe jeton ne kushte te veshtira dhe eshte lene ne harrese.