Pas gjithe atyre ngjarjeve qe ndodhen nje histori si kjo te emocionon pa fund.

Nje nene pas ngjarjes qe ndodhi mori ne telefon per te dhene nje donacion.Dhe ajo megjithese ishte e semure ajo i dha te gjitha sa kishte.

Ajo dhuroi 50 euro qe te ndihmoj vellezerit dhe motrat e saj Shqiptar.

Te gjithe nuk e kan pritur keto fjale dhe jane perlotur te gjithe.

Nje falenderim vjen per te gjithe vellezerit tane Kosovar.

Ju faleminderit.

Video
https://www.youtube.com/watch?v=qIA8n6pfv_c