Astrit Kërkuti nga Dibra e Madhe, vendosi të dhuronte 15 mijë euro për nënën qe kishte nevoj per nderhyrje.

Ai i ndihmoi ata pa i njohur ne emisionin shqiptaret per shqiptaret.

Ai ka marr komente falenderimi nga miq dhe njerez te ndryshem dhe ne fakt eshte nje mrekulli.

Plot mesazhe falenderimi per te. pa fund mesezhe.

Kush do qe ka pare emisionin eshte perlotur nga ky xhest kaq i madh.

Nje shqiptar si ti na ben krenar nje shqiptar si ti ben mrekulli dhe ne fakt jane te rralle.

Te ndryshosh jeten e nje familje qe edhte ne fund qe nuk ka rrug dalje ajo ishte nje veper madheshtore.