Dhe ditet e ngrohta po ikin dhe dimri po troket.

Nga e hena moti fillon dhe ftohet dhe fillojn dhe shirat.

Vendi do te mbulohet nga reshjet e shiut dhe nje mot i ftohte qe keshtu pergatituni per dimer.

Dhe javet ne vazhdim do te jene dite te ftohta dhe te mbushura me shi.