Megjithese vitet kalojne e bukura Valbona Selimllari vazhdon te jete nje nder femrat me te bukura dhe ikone e Shqiperise, sot nene e 3 femijeve.

Por si rrallher e Valbona na ka njohur me femijet e saj, ku permes disa fotove kemi mundur ti shohim me mire.

Mirepo edhe me bashkeshortin ajo del rralle foto duke bere qe fotot reale te mbesin tek rrjetet sociale.

Keshtu femijet mund te themi se i kane ngjare asaj e ne karakter te jatit.