Roberti dhe Nora cifti me i komentuar i showbizit.
Ka me shume se 2 muaj dhe portalet postojn shkrime te ndryshme rreth tyre.

Por ja qe Roberti jep nje mesazh te ri.

Në një intervistë për “Mirage” ai është shprehur se ai dhe Nora do të jenë përjetë prindërit e Renees dhe kjo e bën të pamundur ndarjen e tyre në këtë botë.Kështu që gjithmonë do të jemi bashkë se kemi Renee-n dhe ishalla e kemi shëndoshë e mirë deri sa të plaket”, tha Roberti.

Ne nuk jemi ndar zyrtarisht thjeshte kemi marre nje pauz.

Por ne te ardhmen ne mund te kthehemi perseri bashke.