Almeda Abazi dhe aktori turk Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të bukur dhe shume te dashur per publikun.

Ata se fundmi jane per dhe me nje femije.

Ato i bejn shume dedikime njeri tjetrit dhe i ndajn me miqt e tyre ne rrjetet sociale.

Almeda poston nje nga dedikimet e bashkeshortit te saj.

Ai thote se ajo eshte e imja.Dhe cdo femer do ta donte nje mashkull te sinqert qe te dhuroj dashuri dhe respekt.