Lekundjet sizmike te ore 7e55 ishin larg 7km larg Rogozhines dhe magnitude 4.3 balle.

Lekundjet ishin lart 37 kilometra larg Tiranes epiqendra ka qene prane Rrogozhines.

Me pare u raportua nje lekundje per 3.6 rihter dhe ne qytetin e Fierit por nuk ka pas asnje shqetesim.

Por kjo tregon qe lekundjet jane drejte shuarjeve dhe shpresojm qe ky vite te mbyllet ne kete gjendje.

Tani kemi filluar te jetojme me lekundjet sizmike dhe jemi mesuar ndaj mos u shqetesoni.