Një nga zonat më sizmike është edhe ajo e kanalit ne Kepin e Rodonit dhe sipas banorëve të zonës sot ky kanal është mbushur me inerte.

Ajo eshte zone qe ka shume lekundje sizmike dhe fenomeni është i njohur në vite asnjë institucion nuk ka kryer detyrën për ta ruajtur.

Ne ate kanal eshte hedhur shume beton por nuk ka dhene asnje garanci.

Por pas 26 nentorit ajo zone eshte bere shume e bute dhe asnjeher nuk ka qene si sot.

per me shume shikoni videon.