Ne vitin 2008 Meda dhe Lulja kurorezuan dashurine e tyre ne martese.

Qe para 11 vjetesh cifti ka ndertuar raporte te bukura respekti dhe mirekuptimi me baze dashurie.

Por ata sot jane edhe nje cift shembull si prinder te kater femijeve.

Dhe kengetari e ka deshmuar shume here ne daljet e tij se pervecse ka nje karriere te suksesshme eshte edhe baba dhe bashkeshort i perkushtuar.

Cifti gezon edhe dashurine e publikut qe ka gjithnje kureshtje dhe interes per ta.

E meqe kureshtja per dasmen e tyre vazhdon edhe sot ju kemi sjell disa foto nga ajo kohe.