Punonjësit e OSHEE-së në Elbasan kane pare nje gje ndryshe ne terren kur kane shkuar per te pare nje shtepi dhe se ku ishte futur kablli.

Këtë rast OSHEE e ka shpërndarë në Facebook duke treguar edhe habinë se si një qytetarë kishte fshehur kabullin elektrik që e kishte lidhur ilegalisht poshtë tjegullave . Kjo ngjarje ka ndodhur në Elbasan.Por keshtu ka ne te gjithe shqiperine.Varferia ne shqiperi ben qe njerezit te gjjne menyra per te marre energji elektrike me kosto me te ulet.

“Vjedhja e energjisë elektrike po realizohet në forma më të kamufluara. Rasti tregon qartë “shpikjen” për të fshehur lidhjen e dytë”, shkruan OSHEE në Instagram.

Por perderisa varferia po shtohet cdo dite e me shume dhe njerezit me shume do te gjejne menyra per te marre energji falas.

Shiko videon