Shume shofer te cilet ngasin cdo dite makinen si nje mjet transporti, jane te bindur se ata i zgjidhin problemet e trafikut shume lehte.

Prej kohesh dihet tashme se pyetjet me te veshtira neper testime jane ato me ‘udhekryqe’ ku me ane te nje fotoje shoferi i ardhshem duhet te vleresoje sipas rregullave te qarkullimit, se cili automjet ka perparesi.

Ndaj ju tregojme kete foto dhe pergjigjen jepeni sipas rendit qe duhet te levizin makinat.

Por kini kujdes se edhe shoferet me te mire mund te gabojne.