Burime nga hetimi i ngjarjes se ciftit ne Xhyre te Librazhdit ata bejn me dije se ne dhomen e tyre mund te kete qene dhe dikush i trete.

Por kete do te duhet te presim sherim e Olsi Hajdari.

Nderkohe hetuesit do te ripyesin prinderit dhe pjestare te familjes.

Pergjigja e ekspertizes eshte se ata kane gjetur gjurme fotoksine dhe dikush e ka futur ne dhomen e tyre.

Por ende pritet sherimi i dhendrit per nje pergjigje te sakte.Dhe te presim se si do vazhdoj ngjarja.