Vetem ne shqiperi ndodhin histori te tilla.Nje gjyq ne ndryshe ka ndodhur ne shqiperi.

Nje cifte eshte martuar ne sallen e gjyqit.

Dy te rinje jane pas nje konflikti jane dashuruar dhe me pas jane martuar.

Kjo e hene nis me nje lajme te bukur si ne perralla.

Vajza e ka emrin Elifara Ahmeti e cila e kishte denoncuar djalin qe e ndiqte prej shume kohesh.

Ai eshte Shefqet Pasha e cili e ka ndjekur por pas denoncimit vazja eshte dashuruar te djalin dhe ne fund ata jane martuar ne gjykate.

Ne i urojme jete te lumtur dhe histori te bukura te na mbushin javen.

Shikoni videon me poshte.