Nje angleze kishte porositur shampo dhe pasi pako vjen ne shpi ajo habitet kur e hap ate.

Pasi hapi pakon shikon 20 pashaporta amerikane.

Gruaja 46 vjecare nuk i beson syve kur shikon pashaportat dhe nuk mori shampon.

Ajo telefoni policine sepse ky eshte nje raste serioz dhe nuk mund te luaje.

Qe keshtu ajo u qetesua se pashaportat u moren nga ambasada amerikane ne londer.

Cdo gje mund te ndodh sot.Jetojme ne epoken e internetit ku histori te bukura ndodhin cdo dite.