Nëse i ke prindërit ende gjallë, mos humb kohë! Duhet ta lexosh patjetër këtë…

Marrëdhënia midis prindërve dhe fëmijëve nuk është gjithmonë idilike. Sidomos kur rriteni dhe personalitetet tuaja bëhen të forta, të ...
  0 Comments Off on Nëse i ke prindërit ende gjallë, mos humb kohë! Duhet ta lexosh patjetër këtë… 37

  Dashuria, pasuria, suksesi. Historia e tre burrave të moshuar

  Një grua doli nga shtëpia dhe pa tre burra të moshuar me mjekrra të gjata e të bardha, ulur në oborrin e shtëpisë së saj. Nuk i njohu. ...
   0 Comments Off on Dashuria, pasuria, suksesi. Historia e tre burrave të moshuar 46

   Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqve

   Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqëve, koh pas kohe ai e vizitonte Një ditë morri një telefonat nga ...
    0 Comments Off on Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqve 28

    Nje herë e nje kohe, kam pasur 1 shok per kokë. E doja shume e jepja kokën per të. Nje ditë..

    Diku ishin 2 shok që duheshin aq shume saqë mund te sakrifikonin gjithçka per njeri tjetrin. Ishin njohur gjatë studimeve e kishin ...
     0 Comments Off on Nje herë e nje kohe, kam pasur 1 shok per kokë. E doja shume e jepja kokën per të. Nje ditë.. 428

     Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot

     Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?” Shitësi plak ju përgjigj, “20 lekë, një vezë, zonjë”. Gruaja i thotë, ...
      0 Comments Off on Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot 498

      Mother’s love

      ...
       17 Comments Off on Mother’s love 1698

       Short and sweet story. A lovely little girl was holding two apples ..

       short story ...
        4 Comments Off on Short and sweet story. A lovely little girl was holding two apples .. 916

        8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin

        1-Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi. 2-Më pyetën për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia. 3-Më pyetën për ...
         0 Comments Off on 8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin 26

         Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot

         Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Shitësi plak ju përgjigj, “20 lekë, një vezë, zonjë”. Gruaja i thotë, “po më dhe 6 ...
          0 Comments Off on Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot 18

          Last night..

          ...
           3 Comments Off on Last night.. 309
           Load More