Rudina Magjistari eshte nje nder moderatoret shume te dashura per publikun shqiptar por ajo ka preferuar gjithmone qe jeten e saj ta mbaj sa me diskrete.

Megjithate ajo si rralle here publikoi nje foto me Xhavitin, bashkeshortin e saj si dita e pare e ketij viti.

Foton ajo e ka postuar ne profilin e saj ne Instagram kua ta duken buze detit perkrah njeri-tjetrit dhe bashkangjitur fotos ka nje zemer dhe vitin 2020.