Ky eshte burri me i mire ne bote keshtu eshte cilesuar sepse ka ndihmuar gruan e tij shtatzen dhe eshte ber si karrige per te.

Gruaja nuk po rrinte dot ne kembe dhe burri beri xhestin e madh duke u kujdesur per te.

Video behet virale dhe te gjithe mediat ne bote flasin per ciftin.Nuk ka me mire se sa nje burr sillet mire me gruan e tij.

Per me shume shikoni videon.