Lule Doçi është 56 dhe ajo jeton ne qytetin e Burrelit.
Emri saj eshte emri i njohur pasi ne jeten e saj ka ndodhur nje histori qe jeta e saj ndryshoi.

Por pas vitesh te veshtira ajo ne 21 janar te 2016 fitoi lirine.Në emisionin “Me Zemër të Hapur”, në News24 ajo foli per historine e saj.

Ajo ka nje shtepi qe nuk ploteson asnje kushte per te jetuar brenda.Ajo ka shkuar ne vende te ndryshme per te kerkuar ndihme por asnje nuk i ka dhene asnje ndihme.

Dua qe cdo femer te kete nje jete te lumtur jo si jeta ime dhe une u mundova per nje jete me te mire por ja qe ndodh dhe keshtu.Keshtu eshte jeta duhet te behesh e forte.

Pas shume vitesh te veshtira ne bashkeshortin e saj burri e nxorri nga shtepia dhe mori te dashuren e tij dhe mua me nxorri nga shtepia.

Dhe keshtu jeta ime shkoj e tille.

Per me shume shikoni videon.