Historia e nje zonje qe po perdorte transportin publiku be virale. Ajo ishte duke folur ne telefon dhe po kerkonte pune ne nje kompani, ndersa burri i ulur nje sedilje me prane ia rremben celularin dhe fillon te flsi vete.

“Ky është një shans i vyer për ju, që të punësoni një person të mirë dhe të aftë. Ajo e meriton vendin qe po u kërkon!”.

Zonja u habit nga sjellja, ndërkohë udhëtarët e tjerë e kuptuan menjëherë se kush ishte zotëria që bëri kete gjestin e bukur.

Ishte fjala për Rahm Emanuel, kryebashkiakun e Chikagos, dhe njëri nga 3 qytetet më të mëdha në SHBA.

Udhëtarët u çuditën jo vetëm nga veprimi i tij, por edhe nga fakti sesi Emanuel përdortë edhe vete mjete të transportit publik.
Si ka mundësi pëshpërisnin pasagjeret mes tyre?

“Si do `i mesoje une problemet dhe hallet tuaja, nëse udhëtoj me makinë luksi, me xhama të zi?!”, tha krebashkiaku duke marrë adhurimin e të shumë njerezve.