Gazetari Marin Mema bashke me Marko Kepin si drejtuesi i organizates ‘Rrenjet Shqiptare’ me qender ne New York keto dite kane deklaruar se do te nisin rindertimin e shtepive qe u preken dhe u rrezuan.

Ai tha se ishte koha per vepra jo vetem fjale dhe se nga ana e tij do te kishte transparence te plote.

“Çdo qindarkë e fondit tone do të shkojë tek të prekurit.Transparenca është kryesore dhe ne do t’i shkojmë deri në fund” tha gazetari Mema.

Sipas disa të dhënave Mema e Marko Kepi kanë mbledhur gat 1,6 milionë dollarë.