Lekudnjet sizmike sot sollen shqetesim tek njerezit dhe ata dolen nga shtepite.Po te shikoje rruget e Tiranes ishine me njerez pasi dolen kur toka u lekund.

Lekundjet e sotme ishin 4.5 te shkalles rojter dhe nuk ka vend per tu shqetesuar.

Prandaj me 4.5 nuk ka vend per panik dhe me dal nga shpia pervec atyre qe i kane te demtuar.

E njejta gje ka ndodhur dhe ne qytetin e Durresit ku njerezit kane dalur nga shtepite dhe ka pritur deri sa toka te qetesohet.

Por sipas sizmologeve cdo gje po shkon duke u qetesuar.