Kushtet e përkeqësuara të motit që kanë nisur në orët e fundit po bëjnë që Laçi të boshatiset.

Ulja e temperaturave është shoqeruar me erë të fuqishme ne zonën e Kurbinit.

Ne Milot dhe qytetin e Laçit shpejtesia e eres nga veriu eshte mjaft e madhe.

Qyteti i Laçit thuajse i boshatisur, pak njerez shihen neper rruge.

Zona e Milotit dhe e Laçit jane te njohura per presionin e larte nga shpejtesia e eres, sidomos ne stinën e dimrit.