Blerim Destani dhe aktori i madhe Robert De Niro jane takuar ne kohen kur xhirohej filimi “The Comeback trail”.

Ata jane bashkuar bashke ne nje foto duke bashkuar duart dhe se bashku kane bere shqiponjen.

Nje xhest fisnik qe ne shqiptaret e duam shume dhe ku do qe jemi e bejm.