Ne emisionin Opinion mbreme eshte folur per ceshtjen e presidentit dhe mundesine e shperndarjes se parlamentit

Por Blendi me shaka i thote Luan Rama perfaqesues te LSI qe perpara se ti marrin per deputet ti bejne para nje video qe te kuptojne a jane te afte te flasin apo jo.

Se sot nuk po marrim vesh cpo behet ne parlamenet.

Ne kemi pas lloj e lloj deputetesh po si keto kete here eshte si nje enderr.

Deputetet qe jane sot nuk dine as shkrime as lexim ata duhete te mesojne nga e para ju lutem me kujdes me deputetet.

Vdieo.