Nje nga dhurtata me te bukura qe ishte bere Bes Kallakut nga bashkeshorja e tij eshte nje torte shume e bukur.

Sot ai mbush 34 vjec por surpriza me e bukur eshte torta e Xhensiles ku ai nuk e priste.

Ne torte shkruhej:”“Urime 100 Baba”, shkruan në tortë, në të cilën këngëtarja bashkë me vajzën e urojnë aktorin edhe për filmin e ri.

Presim qe filmi te kete rekorde ne shikueshmeri.Dhe do te startoj ne 20 Nentor.

Le ti urojme Besit sukses dhe nje dite te bukur.