Gazeta- Ora dhe portal Rehatfare.al vijon te jap drite per 25 ton mish te nje standarti shume te keq dhe te pa ngrenshem.

25 ton mish mish i ardhur nga Qipro drejte Shqiperise per ti konsumuar Shqiptaret.

Por kjo sasi ka 70 dite qe eshte bllokuar ne portin e Durresit dhe ata presin ta nxjerrin ne trege me menyra te tjera.

Ashtu sic ndodh me cdo ushqim te skaduar qe sillet ne Shqiperi.

Ndaj beni kujdes largohuni nga produket me mish qe nuk jane burime te sigurta sallam qofte dhe restorante anonime.