Imami Elvis Naci disa muaj me pare ne studion Shqiptaret per shqiptaret ka shprehur se ka plane gjigante qe do te lumturoje shqiptaret.

Ai ka thene se behej fjale per nje klinike me te gjitha elementet ku te gjithe njerezite ne nevoje te hyjne dhe te dalin me te gjitha analizat baze por pa paguar asgje.


Por vetem sot mesohet lajmi nga portalet se Fondacioni Firdeus ka blere spitalin privat Continental.

Qe atehere kur eshte folur per here te pare nga Naci, projekti supozohej qe do t`i kalonte shifren e200 mije euroshit dhe se te gjithe miqte e tij do ta ndihmonin dhe me sa duket se e paska arritur te bleje spitralin privat per 350 mije euro.