Burri merre nje telefonate ku i thuhet se ka lindur bashkeshortja.Ai sapo kishte filluar nje pune te re.

Dhe u largua nga puna pa i marre leje askujt dhe shkoi te shikoje femijen e tij.

Gezimi qe kishte ishte shume i madhe sa qe nuk lajmeroi askend dhe vrapoi drejt maternitetit qe te shikone se si ishte bashkeshortja dhe djali.

Por pasi arriti atje mori nje mesazh qe ju jeni pushuar nga puna dhe ai u merzit.

Por megjithate ai shijoi disa dite me familjen e tij dhe per punen ai shpreson te filloj nje pune te re.