Nuk e shpërndau urimin e Atdheut, kush e nd aloi Sindin?

Gjatë ditës së djeshme konkurrentja e emisionit të dashurisë “Për’puthen”, Sindi, ka festuar ditëlindjen e saj, ndërsa nuk munguan urimet e shumta të konkurrentëve të këtij programi.

Por, një gjë e cila është vërejtur nga ndjekësit ka qenë urimi i Atdheut, të cilin ajo nuk e ka postuar në profilin e saj.

“Për të gjithë ju se po më ‘gjy koni’ pse nuk kam ripostuar urimin e Atdheut, Atdhe mund të më ndihmosh dhe ta shpjegosh?, ka shkruar ajo në story.

Nuk ka vonuar edhe reagimi i Atdheut, i cili ka ripostuar atë shkrim dhe ka thënë se ka xhelozuar Elvisi.