Nje nga futbollistet me te mire te kombetares Andi Lila gjate intervistte ka terguar per jeten e tij familjare.

Ai tregon per martesen e tij te lumtur dhe se me ardhjen e femijeve jeta e tij u be me e bukur dhe lidhja jone u forcua me shume.

Pasi e pyeten se kush eshte celesi per martese te lumtur ai i tha qe eshte mirkuptimi qe ka me bashkeshorten.

Ato jane njohur qe kur ishin bashke ne shkolle qe ne moshen 17 vjecare.

Qe nga ajo dite cifti ka 2 femije Ayan 4 vjec dhe Axa 1 vjec.

Dhe ne i urojme jete te lumtur.