Ne studion e te “Dieles Shqiptare” kesaj here Elses i ben nje surprize Nena dhe bashkeshorti i ardhshem.

Cifti Elsa dhe Miraldi kishin 4 vjet te fejuar dhe nuk kishin vendosur ende date e marteses gjithe keto vite.

Nena e Elses sqaroi nje veshtiresi qe ky cift i ri ka pasur tere keto vite. Me sakte ajo tha se e bija Elsa e ka te veshtire ndarjen nga e ema dhe ndaj skishte vendosur te largohej nga nena per te bashkeshorti.

Nena ndonjehere eshte ndjere keq sepse mund te dukej sikur ishte ajo fajtorja e ndrjes se dy te rinjve.

Ne fillim te emisionit zonja Sanije e beri te bijen te besonte se kishte ardhur per ti kerkuar te shtynte martesen edhe per 2 vite te tjera duke thene e perlotur se e kishte shume te veshtire ndarjen prej saj.

Elsa i tha te emes pastaj se te ishte per te ajo nuk do donte kurre te ndahej pasi ishin shume te lidhura me njera tjetren e ndaj e kishte shtyre martesen.
Por me pas zonja Sanije i kishte treguar gjithe te verteten e asaj surprize duke deklaruar se at ate dy si cift kane lindur per njeri tjetrin dhe juve ua befte Zoti mbare kudo te shkoni per te jetuar , e te jeni te lumtur.