Respetoje gruan tende dhe dashuroje ate.

Ajo ben gjithcka per ju.

Gatuan cdo dite te jetes tuaj me ore e ore te tera.

Ajo kujdeset per jeten tende dhe jeten e femijeve te tu.

Ajo mundohet ta bej jeten tuaj te lumtur.

Ajo mban femijen tuaj 9 muaj ne barkun e saj.

Dhe ne fund ju sjell femije qe ju ndryshojne jeten.

Ajo i rrit ata me mudnime dhe kujdeset per ta.

Ajo i ushqen i lan i pastron dhe ben gjithcka per to.

Ndaj nje grua meriton vetem lule dhe ngrohtesi.

Kjo bote pa to do ishte e pa mundur ndaj ajo jane prehje per ju dhe ju jeni prehje per to.