Arjani Cani ka deklaruar kohe me pare se ishte anti rrjeteve sociale pasi ato i dukeshin diarre. Por duket se diarreja nuk e la te qete as gazetarin.

Duke u ruajtur nga Facebook e Instagrami, Cani shkon dhe hap Tik Tok qe eshte djarreja me e forte e te gjitha kohrave. Ndoshta Arjani nuk hapte rrjete sociale se i druhej faktit qe nuk mund te ishte aq i suksesshem sac eshte ne televizion. Por kur pa qe sot cdo gje rrotullohet rreth tyre, u be pjese e Tik Tok qe pjesen me te madhe e mbulojne adoleshentet.

Video e fundit e tij flet per situaten e Frances pasi Macron doli me Covid.”, sipas Canit e ka trajtuar me nota humori.