Vajza ka ftuar nenen e saj ne emisionin e Diela Shqiptare por ajo ka nje problem me te.

Nena e kontrollon vajzen e saj dhe kure eshte me shoqet e saj.

Dhe per kete arsye vajza ka ftuar nenen e saj ne studio.

Arditi eshte shtangur kur ka par mendimet e vajzes

Por kush ka te drejet nena apo vajza.Kush eshte gabim?

Arditi: Ke pasur dicka specifike me mamin apo probleme në familje me të tjerët dhe ti e vuaje?

Griselda: Probleme me të tjerët, por edhe me mamin më shumë. Në 9-vjeçare kur kam qenë, mami nuk më linte të dilja me shoqërinë, me shok.

Ardit Gjebrea: 15 vjeç, le të themi.

Griselda: Po!

Ardit Gjebrea:Ku doje të shkoje ti?

Griselda: Të dilja me shoqërinë, me shoqet, me shokët, për kafe..

Ardit Gjebrea: Kafe.. 15 vjeç? Një minutë se po më duket vetja si mami yt… Është normale 15 vjeç?? Jo- thotë publiku…

Griselda: Ose në ndonjë vend…

Ardit Gjebrea: Po shoqet e tua dilnin 15 vjeç për kafe?

Griselda: Po dilnin.

Ardit Gjebrea: O jam unë mbrapa botës dhe nuk di se ç’bëhet! Ok.. Pra mami nuk të linte të dilje me shoqet.

Po ju si mendoni kush e ka gabimin ketu?

video