Ne stadiumin e ri kombetar do startoje sot ndeshja per vazja Vllaznia Apolonia.

Ndersa ne date 17 nentore ne stadjumin kombetar do te mbahet ndeshja Shqiperi France ku do te behet dhe inagurimi i stadiumit.

Sipas faqes Syri qeveria nuk e ka problem te shpenzoje para per te bere show.

Dhe ai qe do te fitoje me shume ne kete event do te jete Ardit Gjebrea duke kenduar 3 kenge dhe duke perfituar 180 mij euro.

Kenget do te zgjasin 8 minuta dhe ky eshte nje rekord fitimi.

Nje minute 40 milion leke.

Shqiptaret do te paguajn para per Ardit Gjebrean megjithese jeta e tyre e varfer.