Griselda ka një problem me nënën. Ajo gjithë kohës e kontrollon dhe monitoron dhe nuk e lejon të dalë me shoqet. Për këtë arsye, Griselda e ka ftuar në studio dhe ka një kërkesë të veçantë për të.

Vajza ka nje problem te madhe me nenen e saj.Griselda rri gjithe diten ne shpi dhe nena nuk e le te dal perjashte me shoqet e saj.

Kjo eshte dhe arsyeja pse ajo ka ftuar nenen per te biseduar me Arditin.

Por Artditi ka mbetur i cuditur nga pa fjale nga fjalet qe thote vajza.

A: Ke pasur ndonjë gjë specifike me mamin apo probleme në familje me të tjerët dhe ti e vuaje?

G.: Probleme me të tjerët, por edhe me mamin më shumë. Në 9-vjeçare kur kam qenë, mami nuk më linte të dilja me shoqërinë, me shok.

A : 15 vjeç, le të themi.

G: Po!

A: Ku doje të shkoje ti?

G: Të dilja me shoqërinë, me shoqet, me shokët, për kafe..

A: Kafe.. 15 vjeç? Një minutë se po më duket vetja si mami yt… Është normale 15 vjeç?? Jo- thotë publiku…

G: Ose në ndonjë vend…

A: Po shoqet e tua dilnin 15 vjeç për kafe?

G: Po dilnin.

A: O jam unë mbrapa botës dhe nuk di se ç’bëhet! Ok.. Pra mami nuk të linte të dilje me shoqet.