Në daljet e para të Andit të Përputhen u zbulua se ai ka patur një të shkuar mjaft problematike.

Andi, you are an actor!”, The competitors criticize their second meeting, Tea Trifoni in “Perputhen” makes a strong statement and ‘closes’ everyone’s mouth: I will take it to… – Gossip

Së fundmi një video në rrjetet sociale po e vërteton këtë. Faqja Perputhem ttch ka publikuar videon teksa këngetari Petro Xhori e quan Andin b us’htër dhe e go’det!

Përbri shkruhet se gjithçka ka ndodhur për një vajzë. Tani çdo gje pritet të ndodhë ose thjesht Andi do jetë figurant në ndonjë klip!