Ne europe vetem shqiperia mund te jete i vetmi vend qe nuk ka banjo publike por edhe nese gje ndonje te ralle ajo eshte aq e piset sa as kafshet nuk mund te futen dot brenda.

Por ndryshe ndodhe ne Viene.Ami ka publikuar nje foto ne insastory nje foto ku tregon se si jane banjot publike ne Viene.

Ajo përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

Ja cfare shkruan ajo:
“Paradhoma e një tualeti normal në një qendër tregtare në Vienë”,
dhe i lënë të gjithë pa fjalë me këto kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël.

Gjera te tilla ne shqiperi mund te ndodhin ne 2100 mbas 80 vitesh.